Dankjaar 2021, Nederlands, Yoga

Dankjaar 2021 – #013

Ik lijk wel te overstromen van dankbaarheid, richting mijn yogaleraren door de jaren heen, vrienden die sinds april trouw als proefkonijn gelest hebben, en ook mezelf voor het harde werk. Mijn 200h Yoga Alliance certificaat heb ik nu in the pocket. Was nog best ingewikkeld, tegelijkertijd lesgeven aan 6 online deelnemers en nog eentje bij me in de huiskamer. Maar wel een heel mooie ervaring als kroon op ‚t afgelopen jaar. Ik verheug me op de volgende etappe van deze reis.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s