Geen categorie, Nederlands, Persoonlijk

Dag 5: mijn vriend de regen

Vandaag regent het pijpenstelen, we kunnen geen kant op. De voorraadkast is goed gevuld, dus we hoeven ook geen kant op. Ik zit met mijn laptop aan de keukentafel, waarvandaan ik heerlijk naar buiten kan kijken. Het is grijs, nat, en de wind loeit om het huisje. De sinaasappels in het boompje voor de deur zwaaien vervaarlijk aan hun takken.

Het weer is perfect om vooruitgang te boeken. Mijn verhaal telt nu meer dan 10.000 woorden. Toegegeven, er gaat nog flink geschrapt en opgeschuurd worden. Maar het is me nog nooit eerder gelukt om zoveel woorden, zoveel zinnen en zoveel scenes in één verhaal te plaatsen. Vandaag ben ik trots op mezelf.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s