Geen categorie, Nederlands, Op zoek in 100 woorden

Kort op zoek – Pril

Pril

Ik wil met mijn vingers door je haren kroelen, wachtend op een stille uitnodiging. Laten we nog iets aan Google vragen. Het maakt niet uit wat, als ik maar dichter naar je toe leunen kan om mee te lezen. Een vlaag van aftershave doet me duizelen. Mijn been dat kort de jouwe raakt, uit schrik schiet ik opzij. Gemiste kans. En altijd nog die haren. Met onhoudbare inspanning blijven mijn handen onbewogen.

3 Gedanken zu „Kort op zoek – Pril“

      1. Hahaha maakt niet uit hoor! Ik heb op instagram ook iemand die het doet (en dat was al voor mij!). Het is inderdaad een mooie categorie. Ik doe het voor 365 dagen. Daarna krijg ik een nieuwe categorie. Ik heb al besloten dat ik dan niet een precies aantal woorden wil: dan moet je er namelijk soms een extra woordje in zetten wat de kracht van het verhaal weer tenietdoet. Mijn volgende categorie wordt denk ik maximaal 200 woorden, dan mogen het er ook 30 zijn bijvoorbeeld. Veel succes! Ben benieuwd hoe jij het ervaart.

        Like

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s