Dankjaar 2021, Geen categorie, Nederlands

Dankjaar 2021 – #6

Dag 6 + 7 + 8… Mega deadline en ondertussen proberen niet afgeleid (of wanhopig) te raken door het nieuws. De avond vooraf las ik in het boekje Zen – the art of simple living:

Don’t be troubled by things that have not happened yet.

Shunmyou Masuno

Bijna drie dagen lang heb ik die spreuk als een mantra in gedachten herhaald en herhaald en herhaald… Het heeft me overeind gehouden. Hoe vreselijk ik ook ben aangedaan door de gebeurtenissen in Amerika… Hier, nu, in mijn hier-en-nu is alles oké. Ook die deadline is nog niet gemist en er zijn geen boze klanten. Gewoon doorgaan, in het hier-en-nu. Stap voor stap, woord voor woord.

Oh enneh… die boze klanten zijn er nooit gekomen. Natuurlijk heb ik vanochtend alles keurig op tijd geleverd 🙂

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s